Annelies_vierkant_grayscale2

CD’s bestellen

Fresh, Sweet & Sturdy

Het bijzondere van het programma op deze CD door het Syrène Saxofoonkwartet is juist die bijzondere samenstelling: een strijkkwartet op vier saxofoons, een orkestwerk op vier saxofoons en tenslotte een werk dat voor diezelfde vier saxofoons is gecomponeerd. Want het moet gezegd, het Syrène Saxofoonkwartet speelt even vanzelfsprekend met de subtiliteit van een strijkkwartet als lekker fel en orkestraal, en altijd – geheel naar hun eigen leuze – friszoet en stevig. En soms zelfs lekker rauw en fel, zoals in Syrènes dat Leo Samama speciaal voor deze vier jonge musici geschreven heeft.

Joseph Haydn, String Quartet Op. 20, no. 1
Allegro moderato
Allegretto
Affettuoso e sostenuto
Presto
Leo Samama, Syrènes
George Gershwin, An American in Paris

Betoverd!

Laat u meevoeren op een vliegend tapijt naar werelden ver van hier, naar oorden waar aardse natuurwetten er niet toe doen en waar magie aan de orde van de dag is! Wandel door een betoverd bos, red een oosterse prinses, experimenteer met witte én zwarte magie of ga op de koffie bij koning Oberon en zijn elfjes. Het Rodion Trio biedt u een betoverend mooi programma waarin de fantasie de vrije loop krijgt. En de fantasie, úw fantasie, is iets prachtigs! Geniet van een programma waarbij u gegarandeerd alle aardse zorgen vergeet!

Wolfgang Amadeus Mozart, De Toverfluit; Ouverture
Pjotr Iljitsj Tjaikovsky, Notenkrakersuite
Nicolai Rimski-Korsakov, Sheherazade; De prins en prinses
Paul Dukas, De Tovenaarsleerling

Met de werken van ‘Betoverd!’ heeft het Rodion Trio het Internationaal Kamermuziekconcours Almere 2013 gewonnen!

Carnaval in Parijs!

Het Rodion Trio presenteert een vrolijk en feestelijk concert rondom het wereldberoemde en alom geliefde Carnaval der Dieren van Saint-Saëns. Op het programma staan naast het ‘Carnaval’ bijzondere werken van andere Franse componisten, zoals een uiterst energiek Trio en een elegante sonate van Francis Poulenc. Rodion Trio brengt u een carnaval met lyrische, humoristische en virtuoze muziek. Geen dronken gelal, maar uiterst stijlvol!

Francis Poulenc, Trio opus 13
Francis Poulenc, Sonate pour clarinette et piano
Francis Poulenc, Sonate pour deux clarinettes
Claude Debussy, Rhapsodie pour orchestre et saxophone
Camille Saint-Saëns, Carnaval des Animeaux

Masters in Disguise

Het Rodion Trio wil u graag thuis laten komen met de vertrouwde klanken van de grote meesters.  Maar pas op! Deze vertrouwde klanken zitten verpakt in een nieuw designerjasje! Romantische, gevoelige, maar ook opzwepende muziek in bijzondere
arrangementen.

Clara Schumann, Drie Romances op. 22
Francis Poulenc, Sonate voor twee klarinetten
Claude Debussy, Rhapsodie voor orkest en saxofoon
Sergei Rachmaninov, Symfonische dansen nr. 2

Uw naam (verplicht)

Uw postadres

Uw email (verplicht)

Selecteer uw CD